Kalendář událostí

CONECO a RACIOENERGIA 2022 Bratislava

Od středa, 23. březen 2022 -  10:00
Do sobota, 26. březen 2022 - 18:00

CONECO a RACIOENERGIA 2022 Bratislava

23. – 26. 3. 2022


CONECO je mezinárodní veletrh se zaměřením na stavební průmysl

  • na jednom místě se prezentuje vše potřebné pro stavbu a rekonstrukci od stavebních materiálů, přes okna, dveře, střechy, podlahy, klimatizaci, elektroinstalaci, sauny, vířivky, garážové brány.
  • nabídku doplňují nové revoluční materiály, které zabezpečují úsporu energie, inteligentní elektroinstalace.
  • příležitost pro české firmy prosadit se v tomto teritoriu a uspokojit vysokou poptávku po tomto druhu zboží

 

Souběžně bude probíhat veletrh RACIOENERGIA

 

CONECO

Stavět, rekonstruovat, zařídit interiér i exteriér – s mezinárodním veletrhem stavebnictví CONECO to zvládnete snadno. Kromě bohaté nabídky, která zahrnuje stavební materiály, komponenty, nábytek a doplňky, návštěvníci pravidelně oceňují také doprovodný program plný inspirace, rad, doporučení na aktuální témata v segmentu stavebnictví. Veletrh doprovází výstavy a sekce věnované v současnosti velmi oblíbeným dřevostavbám, keramickým prefabrikovaným domům a pasivním domům.

 

RACIOENERGIE

Šetřit energii? Racionální a v dnešní době i nevyhnutelné. Myslete na úspory ve vlastní peněžence i na ochranu životního prostředí již při výstavbě nebo rekonstrukci svého domu či bytu. Na mezinárodním veletrhu energetické účinnosti RACIOENERGIA objevíte řešení, která vám ve vaší snaze pomohou. Rozumně vytápět a zabránit únikům tepla, ale také správně chladit – poraďte se s odborníky, prodiskutujte všechny možnosti a žijte udržitelně! Díky propojení s veletrhem stavebnictví CONECO, který se koná ve stejném termínu, dostanete řešení v komplexní podobě.

 

Místo: INCHEBA Expo Bratislava

Zpět