Kalendář událostí

STŘECHY PRAHA 2020 - veletrh

Od čtvrtek, 6. únor 2020 -  10:00
Do sobota, 8. únor 2020 - 16:00

STŘECHY PRAHA 2020

6. - 8. 2. 2020


Veletrh Střechy Praha je největší a jedinečnou akcí v oboru střech v České republice a střední Evropě s tradiční účastí nejvýznamnějších výrobců a dodavatelů. V únoru 2020 proběhne jeho již 22. ročník. Se souběžnými akcemi se jedná o jediný odborný veletrh v ČR v oboru střech, dřevostaveb a úsporného bydlení.

 

Střechy Praha jsou největší přehlídkou střešních materiálů, střešních oken, okapových systémů, zelených střech, dřevěných konstrukcí, izolací, nářadí a strojů, fasád a solárních systémů. Je místem každoročného setkání předních oborníků, architektů, stavebních inženýrů, techniků, investorů, studentů vysokých škol, představitelů veřejné správy, stavebních firem, řemeslníků, majitelů domů, bytových družstev a široké veřejnosti se zájmem o střechy, rekonstrukce a úsporné bydlení.

 

V souběhu se koná veletrh obnovitelných zdrojů a úspor energií Solar Praha, veletrh pro řemeslo, vybavení a bezpečnost práce řemeslníků Řemeslo Praha s Festivalem dřeva a nářadí a projekt z oblasti profesionální údržby a renovace povrchů Purpo Praha.

 

Z doprovodného programu vybíráme:

 

 


Otevírací doba:

čtvrtek, pátek: 10 – 18 hod.

sobota: 9 – 16 hod.


 

Místo: PVA EXPO PRAHA, Praha 9-Letňany

Zpět